Левски изпусна да направи мечтано начало на финалния двубой срещу

...
Левски изпусна да направи мечтано начало на финалния двубой срещу
Коментари Харесай

Дузпа за Левски във финала, но Гошо Петков не се даде

Левски изпусна да направи мечтано начало на финалния дуел против Славия за Купата на България. В 10-ата минута "сините " резонно получиха углавен удар за игра с ръка на Владислав Узунов от "белите ", но последната дума беше на ветерана Георги Петков.

Жорди Гомес получи добър пас от Роман Прохазка, който се включи отдясно в офанзива и центрира по тревата. Испанският халф се обърна и опитва да вдигне кълбото, което срещна разперената настрана дясна ръка на Узунов. Реферът Никола Попов беше безапелационен в решението си макар недоволството на играчите в бели екипи. Макар че капитанът Георги Петков се стараеше да усмири съиграчите си, в това време той беше много настойчив в претенциите си, а това му коства жълт картон.

Зад топката застана пропусналия към този момент една дузпа през сезона в Първа лига Гомес и реши да стреля в долния десен ъгъл. Ударът на испанеца несъмнено не беше най-хубавият, а Петков плонжира и мазета настрана. Колоритният пазач придружи спасяването си сладкодумен жест, поставяйки пръст върху устните си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР