Левски излиза днес срещу чешкия Бохемианс във втората си контрола

...
Левски излиза днес срещу чешкия Бохемианс във втората си контрола
Коментари Харесай

Левски хвърля младок и във втората си контрола на турска земя

Левски излиза през днешния ден против чешкия Бохемианс във втората си контрола от лагера в Белек. Тя стартира в 15:00 часа.

" Зелените " от Прага зимуват на 12-то място във краткотрайното класиране на Чехия с 18 точки след 19 изиграни мача. Тимът на Людек Клюсачек е формиран най-вече от локални футболисти, а в офанзива се подвизава нигерийският нападател Майкъл Угву.

" Сините ", които стартираха контролите на лагера с тъждество 1:1 против поляците от Гурник (Забже), ще създадат няколко промени в стартовия състав.

Най-интересното е, че 16-годишният Асен Митков още веднъж ще е титуляр в центъра на терена, само че този път ще бъде в ролята на плеймейкър. Младият футболист впечатли с изявите си и Станимир Стоилов още веднъж залага на него от първата минута. Мъри ще пусне от самото началото и двете зимни попълнения Келиан Ван дер Каап и Цунами. Нидерландецът има едвам две-три тренировки с отбора, само че ще си партнира с Хосе Кордоба в центъра на отбраната. Той ще размени получилия контузия в първата среща Гьоко Зайков. Бразилецът също ще дебютира от първата минута на поста ляв бранител.
 Келиан ван дер Каап: Беше много елементарно дa решa да мина в Левски
Келиан ван дер Каап: Беше много елементарно дa решa да мина в Левски

Знам, че Стоилов е легенда на клуба освен като треньор, а и като футболист, споделя той

Капитанът Николай Михайлов и младият Пламен Андреев още веднъж се чака да играят по едно полувреме, само че този път може 17-годишният пазач да пази през първата част.

Очаква се още Андриан Краев и Драган Михайлович да се завърнат измежду титулярите. Георги Миланов и бразилецът Уелтън още веднъж няма да вземат присъединяване в мача заради контузии.

С втората инспекция завършва и първата част от подготовката на Левски. 26-кратните първенци ще останат в Турция, само че ще възобновят тренировки на 26 януари, след което ще изиграят още четири инспекции преди да се завърнат в София. Две от тях са против Марибор и Динамо (Киев).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР