Левски изгради лек комплекс на Лаута. Това бяха думите на

...
Левски изгради лек комплекс на Лаута. Това бяха думите на
Коментари Харесай

Александър Томаш е специалист по побеждаването на Левски

" Левски построи лек комплекс на " Лаута ". Това бяха думите на капитана на Локо (Пд) - Митко Илиев в изявление пред " Тема Спорт " в навечерието на мача със сините. И в случай че триумфът на " смърфовете " с 2:1 единствено потвърди думите му, то какво да кажем за самостоятелната статистика на наставника на черно-белите Александър Томаш против този конкурент...

Томаш сподели, че във футбола инцидентни неща няма, а визитките и месечните хонорари не играят на терена. А когато цифрите приказват, то и боговете, както и зложелателите, мълчат.

Юношата на ЦСКА потвърди, че срещите с отбора от " Герена " са му обичани и знае по какъв начин да ги печели, а в това време той сложи в персоналната си витрина седми треньорски скалп на лидер на Левски. Николай Костов бе заставен да напусне с наведена глава стадиона в парк " Лаута " и се причисли към плеядата свои прародители, които бяха победени от Томаш. Преди Костов това бяха Делио Роси, Славиша Стоянович, Георги Дерменджиев, Георги Тодоров, Петър Хубчев и Елин Топузаков.

Любопитното е, че въпреки да е бил отпред единствено на провинциални тимове, които са надалеч от опциите, упоритостите и историческите достижения на Левски, роденият във Велико Търново някогашен бранител има позитивен баланс в борбите със сините.

Още в първата си година в елитния футбол Томаш класира новака Верея на бараж за Европа и единствено една дузпа го раздели от това да потопи " Герена " в сълзи. След това съумя да построи тим на Берое, който като се изключи че осъществя рекордни изходящи прехвърляния, в интервала 15.12.2018 - 10.08.2019 записа 4 следващи победи над сините. Именно те се трансфораха в част от седемте следващи мача без загуба на водени от него тимове против Левски. Със скромния и борещ се за оцеляване Етър (където откри и наложи актуалната звезда на Левски Хосе Кордоба) експертът направи 0:0 против скъпоплатените звезди на Славиша Стоянович. Стигна до 1:1 на " Герена " с Локо (Пд) в единствената си среща с Мъри Стоилов, а по-късно съумя да победи Левски на Елин Топузаков в Пловдив и да класира отбора си в Топ 6, което на фона на заплатите, селекциите и изискванията в Ботев (Пд) и (Арда) бе същински триумф. Сега надигран бе и съставът на Николай Костов.
 Аксел Велев към този момент има професионален контракт с Локо (Пд)
Аксел Велев към този момент има професионален контракт с Локо (Пд)

Той е с дълготрайност 3 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР