Левски иска да привлече шведския национал Антон Ларс Тинерхолм през

...
Левски иска да привлече шведския национал Антон Ларс Тинерхолм през
Коментари Харесай

Левски пожела шведски национал

" Левски " желае да притегли шведския национал Антон Ларс Тинерхолм през зимния трансферен прозорец. 26-годишният десен бранител от януари става свободен сътрудник, откакто отхвърли да продължи изтичащия си в края на календарната година договор с " Малмьо ".

Според локалната преса, от управлението на " сините " към този момент са предложили на Тинерхолм толкоз преференциален финансово контракт, е че бранителят в скоро време ще пътува до София, с цел да се запознае с изискванията в клуба на място, преди да вземе дефинитивно решение.

Имам разнообразни варианти. Ще забележим. Няма нищо несъмнено и по тази причина не желая да разясня. Мога да кажа камо, че желая ново предизвикателство, в което мога да тествам качествата си освен на футболния терена, само че и обществено. Със сигурност и парите са фактор и който споделя нещо друго, просто лъже, разяснява Тинерхолм, който има 7 мача за националния тим на Швеция.

" Левски " пък търси крайни бранители, защото няма конкуренция на титулярите Милош Цветкович от дясно и Иван Горанов от ляво.

За лявата зона на защитата софиянци са набелязали бразилеца Винисиус Фрейташ от гръцкия АЕК (Солун), който е прочут на италианския ментор на " сините " Делио Роси от предстоя си в калчото и мачовете си за " Падова " и " Перуджа " в интервала 2014-2015 година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР