Левски иска да привлече футболисти от България през зимата. От

...
Левски иска да привлече футболисти от България през зимата. От
Коментари Харесай

Левски се насочва към български футболисти

Левски желае да притегли футболисти от България през зимата. От " Герена " наблюдават обстановката с няколко набелязани играчи, на които им изтичат договорите след края на сезона. Със задачата сега е нагърбен помощникът на " сините " Кирило Нестеренко. 31-годишният украинец демонстрира добър взор при анализиране на противниците на Левски от началото на сезона и Николай Костов му има доверие при избора на играчи. Асистентът ще следи изкъсо изявите на няколко футболисти, които са влезнали в полезрението на клуба.

Първите двама от тях са младежкият национал Мартин Стойчев и нападателят на Берое Вини Трибуле. Първият е гласен за заместител на титуляра Жереми Петрис, който се дърпа да подпише нов контракт. Настоящият договор на французина изтича в края на сезона, а от " Герена " му предложиха нов с усъвършенствани условия, само че 24-годишният състезател към момента не е преподписал.

В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември (София) до края на акцията. Ако " сините " желаят да го привлекат, ще би трябвало да договарят със столичния клуб. Както е известно, двата клуба са в положителни връзки, а през зимата синът на притежателя Румен Чандъров - Асен, се завърна на " Герена ".24-годишният атакуващ футболист Трибуле пък има контракт със заралии до края на сезона и в случай че не преподпише нов, " сините " ще могат свободно да договарят с него, а това ще принуди управлението на старозагорци да го продаде на алегорична цена, с цел да не го изпусне без пари през лятото. За момента Трибуле демонстрира, че не желае да остане в Стара Загора.

В полезрението на " сините " са още няколко играчи от родното състезание във всички зони на терена. През лятото столичани привлякоха единствено двама нови - Дарлан и Асими Фадига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР