Левски има проблеми не само на управленско ниво, както стана

...
Левски има проблеми не само на управленско ниво, както стана
Коментари Харесай

Нова неприятна новина за Левски

Левски има проблеми освен на управническо равнище, както стана ясно от излезлите през вчерашния ден изказвания на Ивайло Ивков и Станимир Стоилов. Оказва се, че „ сините “ срещат компликации и при зимната си селекция. От „ Герена “ са блъснали греда при договарянията за двама нови играчи (включително централен нападател).

Единият от набелязаните футболисти в последния миг се е отметнал от даденото авансово единодушие да заиграе на „ Герена “. Плановете на Левски включваха цялостно договаряне на новите попълнения до края на 2022 година, с цел да може играчите да проведат цялостна зимна подготовка и да се приспособяват към тима. Така беше процедирано през предходната зима.

Селекцията на „ сините “ е затруднена и поради тежкото финансово положение, което пречи на привличането на по-качествени футболисти против трансферни суми и по-атрактивни заплати. Такива покупко-продажби може да се случат само при позитивен процес на договарянията с „ Юнайтед Груп “.

Както е известно, Левски ще води зимна подготовка в Дубай. Лагерът коства 500 000 лв., а сумата е подсигурена от външен за клуба спонсор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР