Левски има готовност да плати 500 000 евро за нов

...
Левски има готовност да плати 500 000 евро за нов
Коментари Харесай

Левски вади 1 милион за нов нападател?

Левски има подготвеност да заплати 500 000 евро за нов централен нападател през зимата. Такова е желанието на треньора Николай Костов, който желае да ускори конкуренцията на титулярния таран Рикардиньо. Нападателят ще бъде чужденец. Той към този момент е набелязан и се чака напълно скоро да стартират договарянията с него и сегашния му клуб.

Другото острие на „ сините “ Билал Бари продължава да се възвръща от тежка травма и няма да е подготвен скоро за игра. Именно поради това на „ Герена “ са подготвени да извадят пари за нов нападател. Треньорът Костов е декларирал, че единствено по този метод ще има вариативност в състава, с цел да може да нападна огромната сложена цел пред тима – шампионската купа на България.

60-годишният експерт е изискал попълнения на още две позиции – бранител и халф. Опциите му в центъра на защитата бяха понижени след продажбата на Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. В средата на терена Николай Костов желае полузащитник с офанзивни функционалности. За един от двата поста ще бъде взет футболист от българското състезание и към този момент е почнало оглеждането на подобаващи варианти.

Както е известно, през това лято на " Герена " взеха единствено двама нови. Това са Асими Фадига и Дарлан. Първият вкара изравнителния гол за 1:1 с Айнтрахт Франкфурт в София в добавеното време, а втория прави усещане със самочувствието, с което работи в средата на терена.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР