Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан

...
Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан
Коментари Харесай

Условие на Андриан Краев блокира преговорите с Петрис

Левски има да взема решение още един стабилен проблем преди Андриан Краев да преподпише контракта си с клуба. Колегите от " Мач Телеграф " настояват, че халфът е сложил на " сините " шефове изискване заплатата му по новия контракт да не е по-малка от тази, която вероятно ще взима Жереми Петрис.

Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а " сините " договарят към този момент много време за подновяването им. Това изискване на Краев действително блокира договарянията с Петрис, който упорства за голямо нарастване на заплатата си, с цел да преподпише.
 Ръководството на Левски ще ореже бюджета за зимна подготовка
Ръководството на Левски ще ореже бюджета за зимна подготовка

На " Герена " са взели решение да упражняват през януари и февруари в Турция

Исканията на халфа, който към този момент носи капитанската лента на отбора, са надалеч по-малки, само че претенциите на французина го карат да не бърза с подписа. По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, с цел да подпише с Краев. В противоположен случай " сините " ще би трябвало да усилят с доста парите на халфа, който кардинално към този момент е приел едни финансови условия.

От " Герена " към този момент завоюваха с четири коза Краев за нов контракт - двойна заплата, капитанска лента, занижена уговорка за трансфер в чужбина и проблема " Тодор Неделев ", който отиде в Лудогорец, единствено с цел да изпълни броя в състава на " орлите " за българи, а все още е твърда запаса в Разград.

Твърди се, че Анди Краев би трябвало да преподпише до края на месеца със " сините ", а до момента не го е направил точно поради условието си Петрис да не взима повече от него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР