Левски има да получава още пари по сделката за Георги

...
Левски има да получава още пари по сделката за Георги
Коментари Харесай

Ал Дафра дължи още 50 000 евро на Левски за Георги Миланов

Левски има да получава още пари по договорката за Георги Миланов, твърди " Мач Телеграф ". Както е известно, някогашният национал съумя да си обезпечи неочакван трансфер в ОАЕ. Там той ще пази цветовете на Ал Дафра, който сега се бори за оцеляване в елита.
 Георги Миланов: Това, което усетих в Левски, е най-великото нещо, което ми се е случвало Георги Миланов: Това, което усетих в Левски, е най-великото нещо, което ми се е случвало
Арабите имаха потребност от сходно подкрепление в тежката борба, която им следва. Те би трябвало да преведат на " сините " още 50 000 евро. Първоначалната вноска е била от 100 000. Миланов, чийто контракт с Левски изтичаше през лятото, можеше да си тръгне и без пари, както бе притеглен.

Той обаче извърши думата, която бе дал на управлението, че ще направи всичко по силите му, с цел да може да помогне на клуба. Миланов се възползва от клаузата, която му даваше право да напусне, а претендентът за подписа му да заплати на куп заплатите, които е взел до момента на " Герена ". Те възлизат точно на 150 000 евро.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "

Всичко за Вашата сватба
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg