Левски“ има 106-годишна история и не заслужава това, което се

...
Левски“ има 106-годишна история и не заслужава това, което се
Коментари Харесай

Павел Колев: „Левски“ не заслужава това, което се случва в момента

„ Левски “ има 106-годишна история и не заслужава това, което се случва сега, съобщи изпълнителният шеф на клуба Павел Колев. „ Няма да разясня за какво и по какъв начин е направено това с акциите “, добави той, откакто одобри документите от Сашо Диков.

Премиерът Борисов изрично отхвърли да вземе акциите, а спортният министър Красен Кралев съобщи, че това няма по какъв начин да се случи, защото министър-председателят няма нито юридическото, нито физическото право да ги получи. Министър Кралев прикани акциите да отидат при последователите на клуба.

„ Сашо Диков ми сподели, каквото и на вас. Нямам връзка с Васил Божков, търсих го, само че нямам връзка. Предполагам, че в някакъв миг ще би трябвало да разтоварям и с премиера, само че не съм приказвал до момента. Акциите са прибрани в касата на клуба и ние не можем да разполагаме с тях все още. “, сподели Павел Колев.

„ Надеждата ни е във почитателите, доста от тях ни оказват помощ и сме им признателни. Знам, че хората сега се борят за оцеляване, само че няма друга опция, с изключение на да разчитаме сега на тях “, сподели Колев. Според него единственият метод е акциите да се върнат на акционерно сдружение „ Левски “ и клуба да стане самостоятелен, а последователите да взимат решенията за развиването му. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР