Левски и ЦСКА-София ще изиграят втория си мач от редовния

...
Левски и ЦСКА-София ще изиграят втория си мач от редовния
Коментари Харесай

Ясни са датите за „Вечното дерби“ и полуфиналите за купата

Левски и ЦСКА-София ще изиграят втория си мач от постоянния сезон на Първа лига в неделя, 7 април. Така „ Вечното дерби “ ще се организира от 17:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “. Това разгласи публично през днешния ден Спортно-техническата комисия на БФС.

Двубоят е от програмата на 28-ия кръг в шампионата. Първия епизод от безконечното дерби през есента приключи 1:1, в този момент хазаин ще са „ сините “. Очаква се трибуните да са претъпкани. Добрата форма и борбата на алените за купата и увеличаващата се посещаемост макар неубедителните резултати на сините вешаят цялостен стадион. Въпреки многото полемики сигурно това е най-атрактивния дуел в родното състезание.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Последният мач от постоянната фаза на сезона – в 30-ия кръг, ще е на 21 април от 20:15 часа, като се срещат Арда и ЦСКА-София. „ Червените “ са забъркани и в полуфиналите за Купата на България, които са в два дуела.

Днес стана ясна и програмата за тях:

Първи мачове:

17 април (сряда), 19:00 часа ЦСКА-София – Ботев (Пд)
24 април (сряда), 18:45 часа Лудогорец – Хебър

Реванши:

1 май (сряда), 18:45 часа Ботев (Пд) – ЦСКА-София
2 май (четвъртък), 18:45 ч Хебър – Лудогорец.

Отложеният от есента турнирен мач сред ЦСКА 1948 и първенеца Лудогорец ще се изиграе на 11 април (четвъртък) от 18:45 часа.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР