Левски и ЦСКА ще играят днес реваншите си от третия

...
Левски и ЦСКА ще играят днес реваншите си от третия
Коментари Харесай

Левски с аванс, ЦСКА трябва да обръща резултат в Лигата на конференциите

Левски и ЦСКА ще играят през днешния ден реваншите си от третия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Двата тима са в радикално разнообразни позиции.
Прочетете още
Левски съумя да победи като посетител малтийския Хамрун Спартанс с 1:0 и днешния реванш в София наподобява по-лесен за " сините ". Двубоят ще бъде през днешния ден от 21:00ч. на " Герена ".

Ако не се стигне до изненада и Левски отстрани малтийците ще срещне в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите изгубилия дуела от Лига Европа сред кипърския АЕК Ларнака или сръбския гранд Партизан. В първия мач в Кипър АЕК победи с 2:1.

ЦСКА се издъни в първия мач против ирландския Сейнт Патрикс и загуби вкъщи с 0:1. Хубавата вест за вицешампиона на България е, че отпадна правилото за гол на непознат терен. Тимът е длъжен да в профил ирландците, тъй като отпадане би било много срамно.

Ако ЦСКА се оправи със Сейнт Патрикс в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите ще чака изгубилия дуела меджу датския Брьондби и швейцарския Базел. В първия мач датчаните победиха като хазаин с 1:0.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР