Левски и ЦСКА играят днес срещите си реванш във втория

...
Левски и ЦСКА играят днес срещите си реванш във втория
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА с гостуване и домакинство в евротурнирите

Левски и ЦСКА играят през днешния ден срещите си реванш във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите. Двата отбора се показаха на радикално друго равнище в първите мачове.
Прочетете още
Левски съумя да победи гръцкия ПАОК с 2:0 и има много добър задатък на реванша в Солун през днешния ден. Гърците доближиха до четвъртфиналите на Лигата на конференциите през предишния сезон, само че в този момент са пред отпадане.

При победа Левски ще играе против малтийския Хамрун Спартанс или босненския Вележ Мостър. Любопитно е, че малтийците завоюваха първата среща като посетител и в този момент са домакини в реванша.

Мачът в Солун ще се играе в 20:30ч.

ЦСКА е на радикално друга позиция. Тимът не съумя да победи като посетител Македония Гьорче Петров, макар че игра с човек повече цяло полувреме и приключи 0:0.

Отборът е хазаин през днешния ден от 20:00ч. на стадион Българска войска против македонците и всичко с изключение на премахване на тима ще се смята за цялостен неуспех.

Победителят от двойката ще играе против ирландския Сейнт Патрик или словенския Мура. Първият мач в Ирландия приключи при 1:1.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР