Левски и полузащитника Жорди Гомес ще се разделят след края

...
Левски и полузащитника Жорди Гомес ще се разделят след края
Коментари Харесай

Жорди Гомес и Левски приключиха един с друг

Левски и полузащитника Жорди Гомес ще се разделят след края на сезона, научиха Дарик радио и Gong.bg от свои източници.

Гомес е един от най-скъпоплатените играчи на "Герена " с чисто заплащане от 15 хиляди евро на месец, само че с представянето си през сезона не убеди, че има бъдеще в тима. Той имаше моментни проблясъци, вкара 5 гола в 37 срещи, само че като цяло разочарова и не оправда упованията, а пропуснатата дузпа в постоянното време в 12-ата минута от финала за Купата на България против Славия се оказа решаваща и коства трофея на "сините ".

Спас Русев се извини на "сините " почитатели: Съжалявам

Испанецът, който на 24 май ще навърши 33 години, има алтернатива за още 12 месеца по договора с Левски, само че самият той призна преди дни, че това не значи нищо и ще има диалози с клубната администрация след края на акцията.

Има сериозна възможност Гомес даже да е изиграл и последния си мач за "сините ", защото той е осъден за два от оставащите три мача в шампионата против Лудогорец в Разград и против ЦСКА, след които ще има изясненост дали Левски ще резервира шансове за класиране в Лига Европа. В взаимозависимост от развиването в борбата за третото място срещата с Верея може да се окаже последната със "синия " екип за някогашния състезател от Висшата лига на Англия.

Делио Роси: Клубът ще реши моята орис

В същото време Левски към момента не се е схванал за нови контракти с Роман Прохазка и Васил Панайотов, които са измежду най-постоянните играчи в тима. От управлението оферират и на двамата да останат на "Герена " за още един сезон при актуалните им финансови условия, само че вероятността те да се съгласят на това е дребна. Словакът Прохазка е един от най-нископлатените от чужденците в Левски, а същата е обстановката и с Панайотов от българските играчи.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР