Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в двубой от 21-ия

...
Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в двубой от 21-ия
Коментари Харесай

Левски усмихна ЦСКА с 0:0 срещу Лудогорец в 11-ия си пореден мач без победа в efbet Лига

Левски и Лудогорец приключиха наедно 0:0 в дуел от 21-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион " Георги Аспарухов ".

Двата тима спретнаха същинско дерби, в което имаше доста нерви, рискове пред вратите на Пламен Андреев и Серджио Падт, само че в последна сметка по този начин и не се стигна до голове.
 Левски - Лудогорец: 0:0 (Развой на срещата по минути) онлайн
Левски - Лудогорец: 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте детайлности

Така Левски продължава черната си серия и към този момент има 11 следващи мача без победа. Лудогорец пък не съумя да се приближи до водача в класирането на шампионата ЦСКА. Разградчани са с 50 точки, до момента в който " армейците " имат на сметката си 53. Левски пък се лута на седмата позиция с 32 пункта, колкото има и тима на Арда.
 Снимка 608502
Източник:

Двубоят стартира при доста високо движение, като двата тима се " хванаха за гушите " незабавно след първия съдийски сигнал на Георги Кабаков.

Първата по-интересна обстановка бе дело на Оливие Вердон в 16-ата минута. Кирил Десподов пусна хубаво центриране отляво. Топката стигна до Вердон, само че той не съумя да я насочи добре и тя излезе в навън.
 Снимка 608503
Източник:

Две минути по-късно Филип Кръстев позволи нелепа неточност при изнасянето на топката. Последва композиция сред Десподов и Нонато, който стреля, само че ударът му беше блокиран.

В 33-ата минута тримата офанзивни бразилци на Левски направиха хубава офанзива. Уелтън, Роналдо и Рикардиньо нахлуха в пеналтерията, само че по този начин и не се стигна до изстрел към вратата.
 Снимка 608509
Източник:

В 42-рата минута Кирил Десподо нахлу в наказателното поле отдясно и шутира по земя по диагонала. За шанс на Пламен Андреев, кълбото мина около лявата греда. Така първото полувреме приключи без маркирани голове.
 Стана ясно какъв брой ще получава Неделев в Разград
Стана ясно какъв брой ще получава Неделев в Разград

Според неофициална информация месечното му заплащане ще е 40 000 евро

През втората част протичащото се на терена не се промени. Двата тима обезверено се хвърляха в офанзива, с цел да стигнат до скъпата победа и пробваха всевъзможни разновидности да разпечатат вратите на Пламен Андреев и Серджио Падт.
 Снимка 608510
Източник:

В 51-вата минута Ивелин Попов овладя пред наказателното поле на разградчани и избра да приключва самичък, в сравнение с да комбинира с Рикардиньо, само че Франко Русо с крайник избави вратата на Падт.
 Снимка 608511
Източник:

В идващите минути играта се накъса сензитивно. Редица футболисти се превиваха на земята, а малко по-късно стартира серия от смени, с които треньорите на двата тима се надяваха да трансформират хода на мача.
 Снимка 608501
Източник:

В края на срещата Мануел Шоу даде дълъг пас в наказателното поле на Левски за Клод Гонсалвеш, който опита атрактивно от въздуха да подаде към Игор Тиаго, само че Пламен Андреев улови.

В добавеното време играчите на двата тима изцедиха и последните си сили, с цел да стигнат до триумфа, само че в последна сметка резултатът остана неизменен.
 Коварно време надвисна над Левски - Лудогорец
Коварно време надвисна над Левски - Лудогорец

Очаква се с огромна доза възможност да завали дъжд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР