“Левски и “Лудогорец напраниха 0:0 в последния мач от 21-вия

...
“Левски и “Лудогорец напраниха 0:0 в последния мач от 21-вия
Коментари Харесай

“Левски” записа негативен рекорд срещу “Лудогорец”

“Левски ” и “Лудогорец ” напраниха 0:0 в последния мач от 21-вия кръг на Първа лига, игран на ст. “Георги Аспарухов ”.

“Сините ” натрупаха 11 мача без победа за състезание, което се случва за първи път историята им. Станимир Стоилов стана легендарен с това, че оправдаваше неприятните резултати тази футболна пролет с неприятните терени. Днес на отопляващата се трева на “Герена ” (давана от него за пример) отборът му се показа по-добре, само че не задоволително, че да надвие първенеца, който също не сподели най-хубавото.

Малко преди първия съдийски сигнал стана ясно, че “орлите ” са привлекли Тодор Неделев от “Ботев ” (Пловдив).

“Лудогорец ” остана на 3 точки зад водача ЦСКА-София. “Левски ” е седми с 32 т. - на три от шестия “Славия ”.

Домакините започнаха по-напористо и откриха напън. Голови положения нямаше и пред двете порти, с изключение на центрирания - най-много пред Серджио Пад. “Левски ” наложи преса, по този начин пречеше на “Лудогорец ” да изнася топката и да връзва игра.
 Снимка Българска телеграфна агенция

В 41-ата минута при бърза контраофанзива Игор Тиаго с едно допиране изведе Кирил Десподов отдясно, само че футболист №1 на България стреля около десния дирек на Пламен Андреев.

Това бе най-чистото състояние през първото полувреме. А в 45-ата минута Игор Тиаго получи топката от Десподов и стреля от близко с левия крайник около десния дирек.

Втората част стартира с офанзиви и към двете порти. Първо Десподов се озова зад отбраната, само че трансферира вратата. Веднага по-късно Ивелин Попов стреля от границата на наказателното поле и след рикошет в крайник на бранител на “Лудогорец ” топката излезе в корнер.

В 76-ата минута Уелтън центрира и влезлият като промяна за домакините Илиян Стефанов стреля с глава, само че бранител на гостите мазета топката. Две минути преди края на постоянното време Гонсалвеш от гостите опита акробатичен удар, само че Андреев хвана топката.

В последните минути “Лудогорец ” упражни напън, само че най-чистото състояние бе пред “Левски ”, като Цунами стреля, а Марин Петков не съумя да засече от близко.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР