Левски и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в

...
Левски и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Локо излиза на Герена срещу кошмара си в Първа лига

Левски и Локомотив (Пловдив) се изправят един против различен в дуел от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 19:45 часа на " Герена ". 

Локомотив влиза в дуела като четвърти, единствено на три точки пред петия Левски. „ Сините “ обаче са и с мач по-малко поради присъединяване им в европейските клубни шампионати при започване на сезона. Ето за какво и Левски ще гони домашен триумф, с който да се приближи оптимално до водачите в класирането. 

В последните си две срещи „ сините “ не стигнаха до триумф, като изгубиха с 1:2 от Славия и приключиха наедно 0:0 със Септември (София). Локомотив пък реализира две победи със суха мрежа. Възпитаниците на Александър Томаш победиха Спартак (Варна) с 2:0 като посетител, а в последния кръг надделяха изрично Славия с 3:0.

Левски е най-неудобният противник на Локомотив. В общо 135 турнирни конфликта, черно-белите са изгубили 84, като са позволили 275 гола - нямат толкоз провали от нито един различен участник в елита. От упоменатите мачове 67 са били в столицата, като Левски е ликувал 54 пъти, равенствата са 6, а Локо е бил в 7 случая.

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): П. Андреев; Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами; Краев, Ф. Кръстев; Роналдо, И. Попов, Уелтон; И. Стефанов
ЛОКО ПД (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич; Зебли, Каракашев; Дион, Д. Илиев, Карагарен; Боруков
СЪДИЯ: Д. Драганов
СТАДИОН: " Георги Аспарухов "
НАЧАЛО: 19:45 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР