Левски и Левски (Лом) играят при резултат 1:1 на едно

...
Левски и Левски (Лом) играят при резултат 1:1 на едно
Коментари Харесай

Левски и Левски не излъчиха победител пред погледа на Наско Сираков

Левски и Левски (Лом) играят при резултат 1:1 на едно от помощните стадиони на стадион " Герена " в контрола. Андон Гущеров (13`) изненадващо даде задатък за гостите, само че в края на първото полувреме Андон Гущеров (44`) изравни.

През втората част треньорите на двата тима направиха редица смени, които значително убиха динамичността на играта и в последна сметка до нови попадения по този начин и не се стигна.

Мажоритарният притежател на 26-кратните първенци Наско Сираков участва на мача, което се случва за първи път от началото на подготвителния интервал. Треньорът на Левски Живко Миланов пък не можеше да разчита на близнаците Борислав и Радослав Цоневи, на които им е дадена отмора.
 Снимка 538434
Източник:

Двубоят стартира добре за " сините " и още във втората минута центриране на Галчев отдясно затрудни вратаря Вълков. Малко по-късно още веднъж Галчев внесе напрежение в наказателното поле на гостите 4 минути по-късно, само че този път стражът на отбора от Лом беше надалеч по-стабилен.

В 10-ата минута столичани насочиха и първия си прецизен удар. Центриране на Здравко Димитров отляво бе засечено от Мартин Петков, само че право в ръцете на Деян Вълков.

Напук на логиката в 13-ата минута гостите поведоха в резултата. Цеков центрира добре в наказателното поле и Андон Гущеров от воле засече топката във вратата на " сините ".
 Снимка 538431
Източник:

Домакините се пробваха бързо да възстановят равенството и усилиха натиска по отношение на тима на Емил Велев. Положенията, които сътвориха " сините " обаче не дадоха резултат.

В 44-ата минута Здравко Димитров възвърне равенството. Футболистът насочи мощен изстрел от границата на наказателното поле, а капитанът на гостите Николай Христов в опита си да избие топката с глава, само че я отклони в личната си врата.
 Снимка 538435
Източник:

През втората част в игра за " сините " се появиха Томислав Папазов и Антон Стоянов. Така Симеон Славчев застана в халфовата линия на отбора, а Папазов зае място в центъра на отбраната.

Въпреки измененията, играта на домакините не спореше и футболистите на Живко Миланов мъчно стигаха до положения пред вратата на Деян Вълков.

В 51-ата минута направилият отличен мач преди няколко дни против Локомотив (София) - Патрик-Габриел Галчев стреля от отдалеченост, само че топката мина около вратата на гостите.
 Снимка 538432
Източник:

В 63-ата минута Мартин Петков опитва шанса си с удар от далечно разстояние, който се оказа несполучлив. В идната минута Билал Бари засече с глава центриране, само че стреля неопределено.

В 79-ата минута Андриан Краев се появи в игра за Левски. Преди месец футболистът претърпя интервенция и пропусна началото на подготовката на 26-кратните първенци.
 Снимка 538436
Източник:

До края на срещата " сините " все по-често поглеждаха към вратата на гостите, само че в последна сметка по този начин и не съумяха да стигнат до триумф в днешната другарска среща.

Това бе четвърта контрола за " сините " през лятната подготовка. Преди днешната среща отборът надделя Локомотив (Пловдив) с 1:0, приключи наедно Ботев (Пловдив) - 1:1, а преди дни победи Локомотив (София) с 4:0.
 Левски чака задграничен бранител
Левски чака задграничен бранител

Той няма да минава тестова, а ще подпише непосредствено контракт с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР