Левски и Жерсон Кабрал почти сигурно ще се разделят през

...
Левски и Жерсон Кабрал почти сигурно ще се разделят през
Коментари Харесай

Турци отмъкват Кабрал от Левски без пари

Левски и Жерсон Кабрал съвсем несъмнено ще се разделят през лятото. Холандецът е получил много примамливи предложения от Турция и надали ще одобри изискванията, които му оферират " сините ", с цел да остане при тях. Според осведомени на това се дължат и слабите му изяви в последно време. Жерсон не си даде доста напън с Лудогорец, както и против Верея. Треньорът Георги Дерменджиев даже го привика на диалог, с цел да му направи забележка. Няма да е изненада, в случай че в скоро време Кабрал бъде забит на пейката, в случай че не бъде до дъно предан към " сините ".

Холандецът попадна в полезрението на турски клубове още през януари около договорката сред Левски и Ерзурумспор за Габриел Обертан. " Той може да се окаже много добра инвестиция, в случай че не се разбере с Левски ", разясниха комшиите, гледайки индикаторите на крилото. До този миг Жерсон има 8 гола и 6 асистенции.

Така в последна сметка на " Герена " най-вероятно ще съумеят да задържат единствено един от чужденците с изтичащи контракти. Това ще бъде бранителят Давид Яблонски.

" Меридиан мач "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР