Левски и Ботев Пд се изправят един срещу друг на

...
Левски и Ботев Пд се изправят един срещу друг на
Коментари Харесай

Ботев Пд ще се бори срещу традицията на Герена

Левски и Ботев Пд се изправят един против различен на " Георги Аспарухов " в един от най-интересни дуели на кръга.Очаква се конфликта да бъде с нормалния си заряд и поради правилните почитатели на двата тима. БФС не посмя да накаже домакините и техни последователи въпреки всичко ще има.

" Сините " имат голямо преимущество пред " канарчетата " на собствен терен. След триумфа на пловдивчани през 1997-ма година, следват 22 победи (21 поредни) за Левски и две равенства. През май 2021 година Ботев Пд счупи прокобата, надделявайки над противника с 2:1, само че " Георги Аспарухов " си остава тежко място за посещение.

Отделно моментната форма на двата отбора също наклонява везните в интерес на " сините ". Домакините са на 5 точки от върха, само че са с три срещи по-малко от водача, до момента в който Ботев редува победи и загуби и е на 13-та позиция.

" Жълто-черните " въпреки всичко демонстрираха темперамент в последния дуел и реализираха триумф на коравия отбор на Славия, макар че бяха останали с човек по-малко. Тимът несъмнено се показва по-добре под управлението на Желко Копич, само че дали експертът ще откри метод да се опълчи на Левски?

Букмейкърите също считат " сините " за безспорен в мача. Betano дефинира коефициент от 1,47, а за на гостите е 7,2.

Не се плануват доста голове в срещата. Ставката за под 2,5 гола е 1,85 коеф., а за над 2,5 гола 1,95 коеф.

Повечето от триумфите на Левски вкъщи са с разлика по тази причина си коства да се пробват вариантите 1-ца с хендикап или домакините да отбележат над 2,5 попадения - надлежно за тях е 2,32 коеф. и 2,87 коеф.

Ботев да повтори успеха от предходната година е с извънредно ставка - триумф и отбелязване над 1,5 гола - 10,75 коеф.

Вижте още оферти на страницата на

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР