Левски и Арда се изправят един срещу друг в двубой

...
Левски и Арда се изправят един срещу друг в двубой
Коментари Харесай

Левски търси първи точки в шампионата срещу Арда

Левски и Арда се изправят един против различен в дуел от третия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 21 часа на стадион „ Георги Аспарухов” и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развиването на мача минута по минута.

Главен рефер на конфликта е Валентин Железов.

„ Сините” са опрени до стената, откакто в първите два кръга инкасираха две загуби, надлежно от Славия и Ботев Враца. Арда също стартира нерешително шампионата – с реми във Враца. Двубоят на кърджалийци от втория кръг против ЦСКА бе отсрочен поради уговорките на двата отбора в Европа.

Твърде евентуално е в състава на домакините да попадне новото попълнение Георги Миланов. Халфът е на „ Герена” неотдавна, само че все пак се чака да започва измежду титулярите. Това ще бъде първи мач за Миланов от година и половина насам.

Миланов организира цялостна подготовка с отбора на Септември, а наставникът Живко Миланов счита, че той е във форма и подготвен за игра. Домакините към момента са измъчвани от контузии. Братята Цоневи са с проблеми, като Радослав е твърдо навън от мача, до момента в който Боби е допустимо да попадне в групата, макар че не е подготвен за цялостен мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР