Левски и Арда се изправят един срещу друг в бараж

...
Левски и Арда се изправят един срещу друг в бараж
Коментари Харесай

Битката за Европа! 11-те на Левски и Арда

Левски и Арда се изправят един против различен в бараж за присъединяване в Лигата на конференциите. Двубоят на стадион " Георги Аспарухов " е от 19:00 часа и ще бъде управителен от Радослав Гидженов.

 Двата отбора приключиха надлежно на четвърто място и седмо място в efbet Лига.

Датата на мача породи доста полемики, защото на два пъти беше сменяна. Първоначално от БФС оповестиха, че срещата ще се организира в неделя, а след това я изместиха с ден по-рано. Това провокира недоволството на " сините ", които играха в сряда и щяха да имат единствено два дни за отмора. От футболната ни централа се съобразиха с настояването на столичния клуб и взеха решение дуелът да остане за неделя.



От Арда обаче не бяха по никакъв начин удовлетворени от това решение, защото договорите на част от футболистите от състава изтичат в събота (10 юни). Има огромна възможност въпреки всичко те да вземат присъединяване в срещата с Левски. Става дума за Ласана Н`Диайе, Ел Мами Тетах и Умар Сако. Кърджалийци оповестиха, че ще подадат тъжба във ФИФА против избраната дата на баража.





Това е четвърти бараж за Левски, а досега столичани са безгрешни в борбите за Европа. В рамките на постоянния сезон " сините " реализираха два триумфа над днешния си противник и ще създадат всичко допустимо да затвърдят превъзходството си над тима от Кърджали.



ЛЕВСКИ 0:0 АРДА 

ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Жереми Петрис, Келиян ван дер Каап, Кристиан Димитров, Цунами, Андриан Краев, Филип Кръстев, Уелтон, Асен Митков, Джавад Ел Джемели, Рикардиньо 

АРДА: Анатолий Господинов, Джуниет Али, Умар Сако, Абубакар Тунгара, Милен Желев, Алекс Колев, Александър Георгиев, Радослав Цонев, Светослав Ковачев, Станислав Иванов, Преслав Боруков
НАЧАЛО: 19:00 часа 
СЪДИЯ: Радослав Гидженов 
СТАДИОН: " Георги Аспарухов ", София

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР