Левски гради нов отбор и нов колектив, но сините не

...
Левски гради нов отбор и нов колектив, но сините не
Коментари Харесай

Николай Костов: Изграждаме нов колектив и ще излизаме за максимума във всеки мач

Левски гради нов тим и нов колектив, само че " сините " не са се отказали от задачата си да печелят всеки мач, съобщи старши треньорът Николай Костов. 26-кратните първенци са друг отбор от есента, защото Уелтън, Роналдо, Дарлан и Жереми Петрис напуснаха, а Хосе Кордоба бе изпъден в мача с Пирин и ще търпи дисциплинарно наказване.

През идния уикенд Левски среща тима на Арда, като мачът е плануван за 24 февруари, събота, от 17:45 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

" Абсолютно съм уверен, че ще подходим съществено към този мач. Ние нямаме кой знае какви предпоставки да си мислим, че можем да подценим някой от тимовете, с които играем. Ние построяваме нов колектив и нов тим. Живеем с задачите да излизаме на максимума във всеки мач ", съобщи Костов на конференция преди мача.

На мястото на напусналите Левски притегли халфовете Патрик Мислович и Карлос Охене, лявото крило Фабио Лима и централния бранител Хоакин Фернандес.

" Нямаме огромни терзания за Кордоба, макар че е значим за нас състезател. Имаме други футболисти, които ще го заместят почтено. Най-вероятно и някои от новите футболисти ще вземат присъединяване. Готови сме със състава, на следващия ден ще го разберете ", продължи старши треньорът на " сините ".

Арда е на седмо място в класирането на българското състезание по футбол и има единствено седем точки по-малко от Левски, който краткотрайно е пети.

" Само похвали за тима на Арда. И в предното си изявление споделих, че те се показват доста добре в шампионата. Настроени сме да покажем най-хубавото и да спечелим този мач. Вече имаме информации, че ще има огромно наличие от нашата аудитория и се надявам дружно да победим Арда. В последния мач, който изиграхме, имахме доста положителни моменти и това би трябвало да се продължи. Трябва да побеждаваме ", сподели още Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР