Левски гостува на Славия в отложен мач от 3-ия кръг

...
Левски гостува на Славия в отложен мач от 3-ия кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия - Левски, съставите

Левски гостува на Славия в отсрочен мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 17:15 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от дуела. 

" Сините " влизат в срещата след три следващи победи, а нова такава ще ги изравни по точки с водача ЦСКА 1948. В същото време " белите " надделяха Септември София с 1:0 през уикенда, а от началото на сезона са с 4 триумфа от 4 мача на стадион " Александър Шаламанов ". 

В последните години най-старото столично дерби постоянно е било с огромен заряд, а същото се отнася и за идния дуел. Президетът на домакините Венцеслав Стефанов не пропусна да нагнети напрежението преди дуела, поставяйки цени на билетите от 30 лв.. 

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, няма да може да разчита на Жереми Петрис и Билал Бари. Първият получи травма при триумфа с 1:0 над Ботев Пловдив в събота и се чака да възобнови пълноценни тренировки до 2-3 дни. Мароканският нападател е навън за дълго. На вратата на " сините " още веднъж ще бъде капитанът Пламен Андреев. Очаква се мястото на Петрис на десния бек да заеме Абдулахи Шеху. Отляво на отбраната ще играе Цунами, а двойка в центъра ще са Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. В халфовата линия е допустимо отмора да получи Георги Миланов, а да започва Андриан Краев паралелно до Филип Кръстев. Пред тях ще играе Илиян Стефанов. По крилата ще атакуват Уелтън и Роналдо, а на върха на нападението ще бъде Ивелин Попов. 

В Славия съумяха да вдигнат Галин Иванов за дуела, като се чака точно той да поведе офанзивата на тима. В стартовия състав ще се завърнат още Людовик Соарес и Кемело Нгуена, които получиха отмора от Златомир Загорчич в последния мач. Сръбският експерт ще разчита още на Кристиан Добрев и Тони Тасев в предни позиции. 

Главен рефер на мача е Станислав Тодоров. 

Стартови сформира:

Славия: 21. Светослав Вуцов, 3. Ертан Томбак, 23. Емил Виячки, 37. Венцислав Керчев, 4. Людовик Соарес, 17. Ерол Дост, 77. Георги Вълчев, 71. Кристиян Стоянов, 88. Тони Тасев, 33. Галин Иванов, 9. Ахмед Ахмедов

Треньор:  Златомир Загорчич

Левски: 1. Пламен Андреев, 12. Абдулахи Шеху, 23. Ноа Сонко Сундберг, 33. Хосе Кордоба, 6. Цунами, 7. Георги Миланов, 30. Филип Кръстев, 14. Илиян Стефанов, 17. Уелтън, 18. Роналдо, 10. Ивелин Попов

Треньор:  Станимир Стоилов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР