Левски гостува на Черно море днес от 15 часа на

...
Левски гостува на Черно море днес от 15 часа на
Коментари Харесай

Левски ще мъсти на Черно море

Левски гостува на Черно море през днешния ден от 15 часа на " Тича " в опит да победи за първи път варненци през сезона. Двата отбора приключиха 2:2 на " Герена " за шампионата, а в 1/8-финалите за Купата на България Черно море в профил Левски след дузпи.
Двубоят е извънредно значим и за двата тима. Домакините се борят за място в топ 6, а гостите нямат право на неточност, с цел да останат в борбата за купата. Треньорът на Черно море Илиан Илиев ще заложи на Благой Макенджиев на вратата, а пред него дебют ще направи юношата на Левски Виктор Генев, който не е играл в формален мач от април. Очакванията са той да си партнира с Енчев в центъра на отбраната, а отляво и отдясно да работят Кононго и Стефан Станчев. На върха на офанзивата ще работи националът Радослав Василев, а в халфовата линия ще се наредят капитанът Георги Илиев, Витанов и Васил Панайотов. По фланговете ще нападат Минчев и Фенуш, като е допустимо да бъде определен и Ндонгала.

Левски ще излезе с изменен състав по отношение на този за Купата. Контузени са Холмар Ейолфсон и Иван Горанов, което отслабва състава на треньора Славиша Стоянович. Най-вероятно експертът ще заложи на карето в отбрана от мача с Ботев Пловдив - Цветкович, Яблонски, Рейш и Нганиони. Пред тях ще работят Тиам, Белмонт и Мариани. По крилата се чака да забележим Обертан и Кабрал, а офанзивата ще води голмайсторът Станислав Костов. Голямата въпросителна е кой ще стартира на вратата - Божидар Митрев или Мартин Полачек. Везните клонят към словака, защото Митрев сбърка при гола за Ботев и евентуално ще получи отмора.

Още два мача от програмата на Първа лига има през днешния ден. В момента Ботев Пловдив е хазаин на Септември. След дербито на " Тича " пък Верея ще одобри Септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР