Левски гостува на Берое в мач от 12-ия кръг на

...
Левски гостува на Берое в мач от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

Левски ще догонва Лудогорец в Стара Загора

Левски гостува на Берое в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Срещата под Аязмото стартира през днешния ден от 20:00 часа.

Мачът е от изключителна значимо за упоритостите на „ сините ” през този сезон. Възпитаниците на Станимир Стоилов би трябвало да затвърдят положителната си игра в предишния кръг, когато удариха ЦСКА. Освен това тимът е задължен да се възползва от неверната стъпка на Лудогорец в „ Надежда ” в събота. Победа през днешния ден ще покаже ясно упоритостите на Левски да нападна купата през този сезон и ще ги приближи на две точки до " орлите ", а също така тимът ще е с мач пасив. 

Днес следва да забележим дали на „ Герена ” са си научили урока и ще са на нужното равнище след пауза в шампионата за мачовете на националните тимове.

Берое ще търси първа победа при новия си треньор Николай Киров. Белия дебютира с проваляне против Славия, а в този момент се надява на дебютен триумф в Стара Загора.

Очаква се на вратата на домакините да се завърне Иван Караджов. В офанзива ще се разчита главно на Калоян Кръстев, Абубакар Тунгара и Стив Траоре. Играта в средата на терена ще би трябвало да връзва Абел Анисе. Контузени и осъдени играчи в състава на Берое няма.

Наставникът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита на Билал Бари, който е трайно контузен. В неделя Ноа Сонко Сундберг възобнови пълноценни тренировки с тима, само че отпадна от групата за Стара Загора. Аут е и последното ново попълнение Абдулахи Шеху. Нигерийският национал към момента не е картотекиран и ще дебютира против Ботев Пловдив идната събота.

На вратата на столичани още веднъж ще бъде Пламен Андреев. Отбраната пред него ще включва Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба и Цунами. В средата на терена ще работят Филип Кръстев и Георги Миланов, а пред тях ще играе Илиян Стефанов. Тримата в офанзива ще са Роналдо, Уелтън и Ивелин Попов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР