Левски гостува на Арда в отложен мач от 7-ия кръг

...
Левски гостува на Арда в отложен мач от 7-ия кръг
Коментари Харесай

Левски влиза в крепостта на Арда в борба за три точки

Левски гостува на Арда в отсрочен мач от 7-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Кърджали е довечера от 19:30 часа и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT.

Нито един тим през този сезон не си е тръгвал от Кърджали с 3 точки и „ сините ” имат съществено предизвикателство довечера.

Двата отбора се намират един до различен в класирането и днешните три точки могат да се окажат основни в битката за челните места. Левски са на пето място в подреждането с с актив от 24 пункта, а Арда изостава единствено с две точки.

Играчите на Николай Костов завоюваха единствено един от последните си четири мача в шампионата и не могат да си разрешат повече изгубени точки.

От своя страна Арда взе точки след нулеви равенства против Лудогорец и ЦСКА в последните си две срещи. Тимът на Александър Тунчев има четири победи и две тъждество вкъщи през акцията.

Левски ще гостува в Кърджали без Джавад Ел Джемили. Испанецът с марокански корени получи контузия преди конфликта с Берое. Извън състава остават още Уелтън, който е навън за месец, както и продължително контузения Билал Бари. Ще е забавно и кой ще застане под рамката на вратата за “сините ”. В последните две срещи Николай Михайлов бе предпочетен пред Пламен Андреев, на който му беше дадена отмора поради неубедителните изяви на младока.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР