Левски едва ли ще промени схемата на игра ца дербито

...
Левски едва ли ще промени схемата на игра ца дербито
Коментари Харесай

Костов променя състава за дербито с ЦСКА

Левски надали ще промени схемата на игра ца дербито с ЦСКА, както чакат мнозина, само че пък не е изключено да направи промени в стартовите 11. На " Герена " желаят да отговорят уместно на експанзията на " алените " в средата на терена. Затова не е изключено там да се появят по-опитни имена от Джавад Ел Джемили и Асен Митков.

Последният бе съвсем неосезаем в дербито с Лудогорец, което бе изгубено с 0:1. Халфът очевидно се уплаши от влизането, което му направи Руан при започване на мача. Със сигурност и играчите на ЦСКА няма да се церемонят с него.
 Саката: ЦСКА - Левски е война! Трябва да се завоюва непременно
Саката: ЦСКА - Левски е война! Трябва да се завоюва непременно

" Винаги имам вяра, че можем да станем първенци "

Ел Джемили пък се загуби в доста от последните дуели на " сините ". И той не е толкоз ефикасен, колкото беше при започване на сезона. Засега обаче не е ясно кои играчи ще ги заменят. Съществува опцията и Николай Костов да промени мнението си и още веднъж да заложи на тях, с цел да покаже, че им има цялостна религия.

Със сигурност този път в отбрана ще се завърне Кристиан Димитров. Той пропусна последните два мача поради здравословни проблеми, а вместо него на терена бе Келиан ван дер Каап. Причината да не играе с Лудогорец бе температура, която го втресе преди срещата.

На " Герена " се радват, че болестта, която удари преди този момент и Асен Митков, бе овладяна. Така сега Николай Костов разполага с всичките си играчи, в случай че не броим Билал Бари, който е трайно контузен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР