Левски е завършил с успех преговорите със Саво Милошевич за

...
Левски е завършил с успех преговорите със Саво Милошевич за
Коментари Харесай

Ето каква заплата ще получава Милошевич в Левски

Левски е приключил с триумф договарянията със Саво Милошевич за треньор на Левски, твърди " Мач Телеграф ", базирайки се на сигурен източник. Сърбинът е твърдо " за " да поеме " сините " при всички условия, които са му предложили от управлението на клуба. Припомняме, че двете страни водиха договаряния в столичния хотел " Милениум " преди мача с Черно море, откакто Саво пристигна на крайници при Наско Сираков и Даниел Боримиров.
 Саша Илич с коментар за Саво Милошевич и Левски
Саша Илич с коментар за Саво Милошевич и Левски

Сръбският експерт не скри, че би му предложил да пристигна у нас

От " Герена " разкриха, че единодушието на Милошевич не значи автоматизирано контракт. " Сините " шефове ще мислят няколко дни дали да предложат договор на именития някогашен нападател на Сърбия, или да поемат в друга посока. Припомняме, че Саво не е единственият експерт, с който Левски води диалози.

Междувременно сръбските медии оповестиха, че офертата към Милошевич от " сините " е за заплата от 18 000 евро. Сумата е по опциите на клуба от " Герена ", който плащаше повече на някогашния треньор Мъри Стоилов. Отделно западните ни съседи са много уверени, че Саво ще е
треньор на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg