Левски е все по-близо до румънския нападател Денис Алибек. Той

...
Левски е все по-близо до румънския нападател Денис Алибек. Той
Коментари Харесай

Левски на крачка от Денис Алибек

Левски е все по-близо до румънския нападател Денис Алибек. Той е благосъстоятелност на Астра (Гюргево), само че не се усеща благополучен в клуба си и след последния мач за сезона съобщи, че ще напусне. Вчера локалните медии оповестиха, че голмайсторът е отхвърлил предложение от първенеца ЧФР Клуж. А също по този начин не е одобрил и предложение от Гърция. Офертата на елините е била за взимането му чартърен за един сезон, а по-късно за откупуването му. Играчът, както и Астра обаче не са се съгласили на подобен вид.

Бившият национал на Румъния може да играе на върха на офанзивата, както и като втори нападател. През сезона 28-годишният футболист, който е висок 187 см, изигра 30 турнирни мача. В тях той означи 7 гола, направи и 9 асистенции. Повечето от тях бяха в плейофите на локалното състезание.

От Астра признават, че едва ли ще могат да задържат играча, който се тросна след провалянето с 1:2 от Виторул (Констанца) във финала за Купата на Румъния.

" Денис е много сензитивен. Той не умее да крие страстите си, демонстрира ги постоянно. Той е като дете. И като всяко дете бързо се разочарова. Искаше доста повече от сезона. Когато нещата не се получават, той просто желае да си тръгне. Ще забележим какво ще се случи ", обявиха от клуба му.

А Алибек показа: " Мисля, че на 80% е вероятността да съм изиграл последния си мач за Астра ".

В Румъния настояват, че Алибек по-скоро е неудовлетворен от обстоятелството, че не е получавал заплатата си през последните няколко месеца.

Левски се надява да успее да притегли нападателя, като с него диалози към този момент е водил основният скаут Богдан Патрашку. В богатата си кариера Денис е играл още за Фарул (Констанца), италианския гранд Интер, Мехелен, Болоня, Стяуа и Астра.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР