Левски е все по-близо до привличането на нов нападател. Според

...
Левски е все по-близо до привличането на нов нападател. Според
Коментари Харесай

Левски все по-близо до привличането на бразилски нападател

Левски е все по-близо до привличането на нов нападател. Според “Мач Телеграф ” от управлението на “сините ” са набелязали 7 бразилци за трансфер на “Герена ”. Към днешна дата скаути оглеждат футболисти от трите съществени дивизии на Страната на кафето, с цел да изберат един от тях.

Според източници от клуба измежду играчите, които са в листата на Левски, са Лукас Барселос и Габриел Консейсао. Договорите на двамата изтичат в края на годината и в случай че се стигне до договорка, те ще излязат без пари на клуба. Споменатите футболисти са част от втородивизионни тимове. Първият играе сега за КСА, а вторият - за СРБ.

Към днешна дата хората на Левски, които са в Бразилия, водят диалози с набелязаните играчи. Някои от тях към момента не са уверени, че желаят да играят в България, а други упорстват за прекомерно високи заплати. Именно поради това старши треньорът Станимир Стоилов упорства да се оглеждат и надлежно - водят договаряния, с много играчи, с цел да има сигурно решение в края на годината.

Откакто се завърна в Левски, Мъри взе трима бразилци - Уелтън, Роналдо и Цунами, които играят доста мощно. Желанието на треньора е и централният нападател да е от най-футболната страна. То се ускори още повече, откакто титулярът на тази позиция Билал Бари се контузи тежко и евентуално няма да играе до края на сезона.

Очаква се до края на месец ноември Левски да подпише контракт с новия си нападател, който да започва зимната подготовка с отбора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР