Левски е топ отбор в топ форма, затова не мога

...
Левски е топ отбор в топ форма, затова не мога
Коментари Харесай

Азрудин: Левски е топ отбор, не съм недоволен

Левски е топ тим в топ форма, по тази причина не мога да съм неудовлетворен от играчите си, каа след загубата от Левски с 2:0 на Герена треньорът на Ботев Азрудин Валентич.

" По време на подготовката за този мач и от анализите на Левски знаехме, че ще насищат халфовата линия и мисля, че през първата част вкарвахме топката в центъра прекомерно постоянно. Това беше проблем.

Те отнемаха топката и вършиха прехода доста добре. Когато нямаш положително позициониране, губиш доста сила. Загубихме ужасно доста единоборства. Това беше необикновено показване от състава на Левски.

През второто полувреме променихме тактиката. Сменихме и това, което предлагахме в офанзива. Имахме положителни комбинации, положителни офанзиви, само че трябваше да сме доста по-ефективни. Имахме стопроцентова опция пред Па Конате. Винаги е доста мъчно в сходни обстановки.

Искахме да намерим точния миг да вкараме свежи хора. Когато направихме промените, което беше неверно решение, загубихме ориентировка. Въпреки това доста, доста време държахме мача 0:1.

Когато имахме опция да създадем преход, вместо да прехвърлим топката с дълъг пас напред, взимаме неверно решения и ни контраатакуват. Нормално да вкарат и да приключат мача. Винаги се опитваме да държим топката. Искаме това да се случва, без значение от всичко.

Губиш убеденост, когато сбъркаш обикновено. Това беше огромен мач, дерби. Трябва да се любуваме на футбола. Играеш с главата си и би трябвало да мислиш.

Не мога да кажа, че моите футболисти нямаха добра отношение в мача. Трябваше да се борим най-малко за една точка, само че трябваше да играем малко по-логически ", сподели още треньорът на Ботев
Свързани вести Левски удари Ботев Пд с 2:0, гони топ 6 Ново 20! Сричащият народен представител е пратеник на Левски - Ботев Пд
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР