Левски е спечелил още една важна битка. Сините са успели

...
Левски е спечелил още една важна битка. Сините са успели
Коментари Харесай

Левски ще може да домакинства на своя стадион при завръщането си в Европа

Левски е спечелил още една значима борба. " Сините " са съумели да минат ситото на УЕФА за стадион " Георги Аспарухов ", написа " Мач Телеграф ". Съоръжението е било инспектирнано от представители на европейската футболна централа.

Те са оставили няколко забележки за избрани нередности, които би трябвало да бъдат отстранени. От клуба обаче са дали обещание, че тези проблеми ще бъдат изчистени в период, като по този начин тимът ще може да семейства на своя стадион при завръщането си в Европа. За страдание, Левски ще може да играе на " Герена " единствено в мачовете от предварителните кръгове и в плейофа, само че не и по-напред в Лигата на конференциите.

Ако изобщо доближи до груповата фаза, тимът ще би трябвало да се реалокира на стадион " Васил Левски ". Въпреки спекулациите от последните дни, националният стадион към момента съумява да покрие условията на УЕФА и на него могат да се играят европейски мачове.

Иначе в предишното Левски нямаше проблем да приема дуелите от груповата фаза на Лига Европа вкъщи. На националния стадион се играха само срещите от Шампионската лига.

Друга добра вест за " сините " е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказванията на отбора за мачове без аудитория. А дуелите в Европа ще бъдат едно от главните пера за попълване на касата с приходите от билети.
 Хосе Кордоба се прибра в София с травма
Хосе Кордоба се прибра в София с травма

От лекарския щаб на Панама оповестиха, че контузията на Кордоба е в десния глезен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР