Левски е съвсем близо да осъществи още един входящ трансфер.

...
Левски е съвсем близо да осъществи още един входящ трансфер.
Коментари Харесай

Левски е на път да привлече още един бразилец

Левски е напълно близо да реализира още един входящ трансфер. " Сините " към този момент си осигуриха услугите на Фабио Лима, който би трябвало да размени Роналдо. Последният бе продаден в Русия. Сега се търсят заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис.

Според осведомени сега се водят последните договаряния с състезател, на един от двата поста. Възможно е даже той изобщо да не се появи в България, а да цъфне на лагера в Белек, където Николай Костов и играчите от неделя са на подготовка, съобщи  " Мач Телеграф ".

От " Герена " още веднъж не желаят да разкриват детайлности към придобивката си, тъй като има сериозна конкуренция. Така съвсем до дъно " сините " мълчаха за Фабио Лима, откакто се оказа, че той е бил дал дума да различен тим преди този момент, само че е избрал офертата на Левски, тъй като е надалеч по-добра. Все отново Лима си призна, че от дълго време е имал фантазия да играе в Европа, а отборът от " Герена " най-сетне му я сбъдна.

Покрай договорката с него се завъртя информациите, че най-вероятно у нас ще ще появи и още един бразилец. Този път това ще бъде опорен халф, откакто Краев отхвърли да възобнови контракта си.

Иначе на " Георги Аспарухов " към момента не е постъпила оферта за различен собствен състезател. В това число влизат Уелтън, който бе спряган за Турция, както и Хосе Кордоба. Панамецът бе обвързван с прекосяване в Бешикташ, само че оттова е имало единствено някакво питане преди време. След това започнаха да се въртят имената на гръцките грандове Панатинайкос и Олимпиакос. Интерес към него преди време имаше и от Айнтрахт.
 Новият бразилец: Искам да печеля доста титли с Левски!
Новият бразилец: Искам да печеля доста титли с Левски!

Той разкри и какви са първите му усещания от София и България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР