Левски е с блокирани сметки заради дългове, пише Тема спорт,

...
Левски е с блокирани сметки заради дългове, пише Тема спорт,
Коментари Харесай

Отново блокираха сметките на Левски

Левски е с блокирани сметки поради задължения, написа " Тема спорт ", цитирайки уеб страницата clubz.bg. " Сините " имат да дават пари както на частни лица, по този начин и на компании. На опашката с чакащите е и холандски футболен управител, който съставлява Дъстли Мюлдер.

Към клуба е заведено и дело за неплатен ремонт на Сектор " А " на стадион " Георги Аспарухов ".

" По едното дело в Софийски областен съд компания, която твърди, че не си е получила 20 000 лв. за дизайнерска активност, чака съдът да се произнесе с решение, а другите две са запори, които СРС е наложил на синия клуб за отговорности към сътрудник и към тв звездата и продуцент Андрей Арнаудов.

 Богдан Вашчук е надалеч от най-скъпоплатените в Левски
Богдан Вашчук е надалеч от най-скъпоплатените в Левски

Естонецът дебютира против Етър

През 2014 година " РИМ Интериор дизайн " подписва контракт със столичани за интериорен план на Сектор " А ", с построяването на който се беше нагърбил към този момент някогашния началник Иво Тонев. Претенциите на компанията са за 20 000 лв.. Клубът обаче не е подписал приемно-предавателния протокол за активността, т.е. - не е удовлетворен от свършената работа.

Искът е заведен през септември 2017 година, а последното съвещание на съда от е 30 май тази година. Предстои изговаряне на първа инстанция.

Левски има няколко издадени изпълнителни листове за запор на сметките. Единият е от холандския футболен сътрудник Уинстън Хаартрехт посредством компанията му NR. X BV поради подписан контракт по ходатайство при прехвърляния на двама футболисти. Мениджърът претендира, че от " Герена " не са му платили 10 000 евро. Той е довел при " сините " своите сънародници Дъстли Мюлер и Сержиньо Грийн. През предходната година Мюлдер осъди Левски във ФИФА за 39 000 евро, само че това е обособен проблем.

 Слаба спортна форма отхвърли Левски от Магай Гай
Слаба спортна форма отхвърли Левски от Магай Гай

" Сините " към този момент стопират договарянията за нападателя на Аданаспор

Още няколко запора идват от известния почитател на отбора и някогашен член на УС на клуба Андрей Арнаудов. Той и съдружникът му Иван Христов бяха членове на администрация по времето на Иво Тонев.

На 7 април 2016 година компанията " Междинна станция 15 " ООД подписва контракт с клуба за заем на стойност 40 000 лв.. Тук се постанова да се стигне до цели 3 запора. Един, тъй като кредитополучателят не заплаща, втори - откакто Левски дава половината пари и отново стопира. Към днешна дата при третото запориране по аргументи на еднакъв заем оставащата претендирана сума възлиза на 8490,89 лева

Всички тези каузи подлежат на инстанционен надзор от " горната " инстанция, в склучая СРС, добавя clubz.bg.

От " Герена " до този миг не са опровергали информацията на сътрудниците.

 Красимир Иванов: Португалец в София няма, търсим състезателен шеф
Красимир Иванов: Португалец в София няма, търсим състезателен шеф

" Титлата не е загадка за Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР