Левски е продал 20 хиляди билета за финала със Славия

...
Левски е продал 20 хиляди билета за финала със Славия
Коментари Харесай

"Левски" е продал 20 хиляди билета за финала за Купата на България

Левски " е продал 20 хиляди билета за финала със " Славия " за Купата на България, разгласи изпълнителният шеф на сините Красимир Иванов. Информацията му е към понеделник сутринта и идва от компанията, която се занимава с продажбата.

Финалът за Купата на България ще се играе на 9 май от 19.30 ч. на Националния стадион " Васил Левски ". Двубоят дава опция на " Левски " да завоюва първия си трофей от девет години насам.

Сектор " А " и бранш " Б " към този момент са изцяло разпродадени. " Продажбите в бранш " Б " също са много интензивни, тъй че няма да се учудя до мача с " Ботев " в петък и там билетите да свършат ", изясни Иванов на конференция във връзка идните празнувания на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

Заради огромния интерес клубът води преговари с Професионалната футболна лига за отварянето и на бранш " Г ". " Очаквам през днешния ден следобяд или най-късно на следващия ден да бъдат отворени спомагателни елементи от стадиона, тъй като просто количествата са изчерпани и няма какво да се продава сега ", сподели още Иванов.

По думите му оптималната численост, която може да получи " Левски " като билети, е към 30 000. " Интересът за мен е озадачаващ. Направо необикновен ", приключи изпълнителният шеф на сините.

Фотогалерия: Емоциите в дербито, което приближи "Левски " до първи трофей от 2009 година >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР