Левски е пред подпис със сина на легендата на Барселона

...
Левски е пред подпис със сина на легендата на Барселона
Коментари Харесай

Синът на Ривалдо идва в Левски, рекламира се с клип

Левски е пред автограф със сина на легендата на Барселона Ривалдо - Витор Моска Ферейра Жуниор или прочут още като Ривалдиньо, демонстрира инспекция на "Спортно шоу Гонг ". Според информацията, чака се бразилецът да дойде до дни или даже до часове в София и да подпише контракт.

Южноамериканецът беше освободен на 9 януари от досегашния си клуб Динамо Букурещ. Само ден по-късно той разгласява видео с изявите си в един от профилите си в обществените мрежи, в което популяризира уменията си и изявите си на терена.

Статистиката на 22-годишния футболист обаче не е чак толкоз впечатляваща. Преди да отиде в Румъния, той беше рекламиран като най-големият гений, който ще се подвизава в страната, само че в последна сметка не оправда упованията по никакъв метод и беше освободен след единствено няколко месеца на север от Дунав.

По време на престоя си в Динамо Букурещ Ривалдиньо изигра 30 мача, в които вкара пет гола. Другият му отбор в Европа е португалският Боависта, а в родината си е играл за гранда Интернасионал, Пайсанду, Пиракайба и Моджи Мирим, който му даде път във футбола, до момента в който татко му беше президент там.

Досега Левски подписа тази зима с бранителя Аймен Белаид и нападателя Станислав Костов от Пирин. На проби с отбора беше някогашният състезател на ПСЖ Ервен Онженда, само че той беше освободен поради проблеми с коляното.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР