Левски е постигнал уговорка за привличането на уругвайския защитник Хоакин

...
Левски е постигнал уговорка за привличането на уругвайския защитник Хоакин
Коментари Харесай

Левски договори уругваец, преговаря с Виктория Пилзен за Рикардиньо

Левски е постигнал спогодба за привличането на уругвайския бранител Хоакин Фернандес Пертусо, осведоми журналистът Родриго Васкес.

Футболистът ще дойде на „ Георги Аспарухов “ като свободен сътрудник. Той може да играе като централен бранител и ляв бек.

Договорът на 25-годишния уругваец ще е за година и половина с алтернатива за удължение с още един сезон. Пертусо е висок 1.84 м със мощен ляв крайник.

Родом е от Уругвай, само че положителната вест за Левски, в случай че прехвърлянето бъде финализиран е, че има италиански паспорт. Юноша е на Дефенсор Спортинг и локалния Ривър Плейт.

През 2020-а година минава в Хееренвеен. В Нидерландия обаче по този начин и не съумява да се наложи и е пращан чартърен в Монтевидео Сити Торке и Атенас. В началото на 2023-а година става част от Бостън Ривър, като е трансфериран като свободен сътрудник. За последно играе в Атенас. Пертусо има три мача за младежкия народен тим на Уругвай до 20 години.

Преговорите сред Левски и Виктория Пилзен за Рикардиньо не престават. Чехите са влезнали в контакт персонално със притежателя на сините Наско Сираков и са предложили 600 000 евро за бразилското острие, написа " Блиц ".

Босът на столичани обаче желае 1 милион от европейската валута за правата на 22-годишния нападател.

Двете страни се надяват да стигнат до консенсус в най-скоро време, откакто сините имат потребност от свежи средства, а Виктория от нападател.

От началото на сезона Рикардиньо изигра 25 мача във всички шампионати, в които вкара седем гола. В момента чешкият отбор е на подготовка в Испания, а възобновява сезона на 10 февруари против Млада Болеслав.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР