Левски е погасил над 3 млн. лв. от задълженията си

...
Левски е погасил над 3 млн. лв. от задълженията си
Коментари Харесай

Сираков: За пет месеца Левски погаси над 3 млн. лв. към НАП


Левски е погасил над 3 млн. лева от отговорностите си към Национална агенция за приходите в последните пет месеца. Това разгласи притежателят на клуба Наско Сираков. Той приказва в предаването „ Спорт в БГ “ по БГ Радио.

„ Последните 5 месеца сме погасили над 3 милиона, може би и повече, от отговорностите ни към Национална агенция за приходите. Надявам се скоро да имаме съглашение с организацията, което ние да изпълняваме “, разяснява Сираков.
Към края на февруари дължимото към Национална агенция за приходите беше 11.5 млн. лв.. В края на юни от оповестиха, че са платили близо 2 милиона.
„ С Ники (бел.ред. – треньора Николай Костов) се познаваме от 35 години и мисля, че изборът ми беше добър и верен. Той го потвърждава с работата си в клуба “, съобщи боса на сините. „ Няма да влизам в детайлности, водят се диалози с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да възобновят договорите си – това е техен проблем “, добави той.

„ Нормално е треньорът и футболистите да имат високи упоритости. Бих се радвал да побеждаваме всеки мач, това не е допустимо. Ще има мачове, в които да вършим еднакъв или да загубим. Най-важният мач за Левски остава този с Национална агенция за приходите. Най-важно е да почистим Левски от всички отговорности и да градим тим, с който на 100% да се борим за купата “, приключи Наско Сираков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР