Левски е платил на Виторул 100 хиляди евро, за да

...
Левски е платил на Виторул 100 хиляди евро, за да
Коментари Харесай

Левски даде 100 хиляди евро за Нелуц Рошу

Левски е платил на Виторул 100 хиляди евро, с цел да има Нелуц Рошу в състава си. Това настояват медиите в Румъния. Те показват, че клубът от Констанца е на плюс от футболиста, защото през зимата го е привлякъл единствено за 50 хиляди евро от Конкордия Кяжна.Въпреки това в северната ни съседка пишат, че договорката е много изненадваща. В Левски Нелуц Рошу ще получава по към 8 хиляди евро на месец. Това е таванът на заплатите на " Герена ", написа " Тема спорт ", представени от Sporta.bg

Халфът няма да бъде картотекиран за реванша със Сутиеска от първия квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се състои на следващия ден (сините завоюваха първия мач на " Герена " с 3:1). Той обаче ще бъде в състава, в случай че " сините " продължат в конкуренцията - на идващото ходило противник ще е Хайдук Сплит.В родината си Рошу е сравняван с тогавашната звезда на Барселона - Шави поради точните и изненадващи пасове, които раздава.

" Сравнението ми харесва. Появи се в пресата след един мач, в който имах доста добър % на отиграванията. Някъде към 90% (б.а. - прави 95 подавания, като единствено осем са грешни) от пасовете ми бяха сполучливи тогава. Надявам се да не преставам да давам хубави подавания на сътрудниците си и в бъдеще. " Той прибавя, че няма обичан тим, само че се надява един ден да заиграе в Испания или Италия. Преди известно време е мечтан от Спортинг (Лисабон), само че прехвърлянето пропада поради високата цена, която желаят за него от Конкордия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР