Левски е отхвърлил възможността да привлече новата звезда на Славия

...
Левски е отхвърлил възможността да привлече новата звезда на Славия
Коментари Харесай

Левски е отказал да привлече новата звезда на Славия

Левски е отхвърлил опцията да притегли новата звезда на Славия Питър Макрилос, научи ТОПСПОРТ . Австралиецът първо е бил препоръчан на " сините ", които обаче не са показали интерес към него.

Впоследствие 25-годишният нападателен халф подписа с " белите ", където прави възторг с представянето си. Плеймейкърът вкара 4 гола в 6 мача в efbet Лига. Освен това се разписа един път и за Купата на България. Попадението бе точно против " сините ". Макрилос бе прецизен за 1:0 в 77-ата минута. В последна сметка отборът от " Овча Купел " победи с 2:1 и ще играе на полуфинал против Арда.

Австралиецът пристигна през зимата в Славия като свободен сътрудник. За последно бе част от финландския Мариехамн. Той е младеж на Барселона, а в кариерата си е играл още за Паниониос. Има гръцки корени.
 Снимка 524155
Източник:

Макрилос бързо се трансформира в главен футболист на " белите ". Благодарение на головете му тимът напусна зоната на изпадащите. С четирите си гола халфът е и голмайстор на столичани в шампионата.

В същото време Левски изпитва голяма потребност от нападателен халф, който да влезе в ролята на плеймейкър. Именно подобен е Макрилос, само че бе отритнат от " Герена ".

Заплатата на австралиеца в Славия е в порядъка на 1-1,5 хиляди евро.
 Снимка 524023
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР