Левски е отхвърлил офертата на Фрозиноне за Станислав Костов. Тимът

...
Левски е отхвърлил офертата на Фрозиноне за Станислав Костов. Тимът
Коментари Харесай

"Левски" отхвърли €250 000 от италианци за Костов

" Левски " е отхвърлил офертата на " Фрозиноне " за Станислав Костов. Тимът от Серия Б искаше нападателя и е предложил 250 000 евро. Ръководството на " сините " обаче е решило, че офертата е прекомерно дребна. Миналата седмица " Левски " продаде Давиде Мариани на " Шабаб Ал Ахли " за 1,4 млн. евро. 

" Фрозиноне " игра в Серия А през предишния сезон, само че приключи на 19-о място и изпадна във II дивизия. За интереса на италианците към Костов се приказва от няколко дни. Според prosport.bg след отхвърлената оферта от " Левски " " Фрозиноне " се е насочил към различен състезател и се е отказал от Костов. 

Скоро обаче различен български футболист може да премине в отбор от Серия Б. Защитникът на " Славия " Андреа Христов е наблюдаван от " Венеция ". Президентът на " белите " Венцеслав Стефанов съобщи пред " Гонг ", че няма да пречи на сходен трансфер.  " Още няма нищо несъмнено. Ако италианците решат да го вземат, няма да спирам Андреа. Смятам, че това ще бъде потребно за развиването му като футболист. Все отново е " Венеция ", сподели Стефанов. 

Ако се стигне до трансфер, евентуално Христов ще премине във " Венеция " чартърен. 20-годишният бранител изкара втората част на предишния сезон в различен отбор от Серия Б - " Козенца ", където изигра 3 мача. В Италия е и неговият близнак - Петко Христов, който има контракт с " Фиорентина ", само че предходната година бе чартърен в " Тернана ".

В Серия Б чартърен може да заиграе и Кирил Десподов. Въпреки че предходната седмица локалните медии твърдяха, че футболист №1 на България за 2018 г. вероятно ще остане в елитния " Каляри " поради положителните си изяви в подготовката, през вчерашния ден sportal.it заяви, че е допустимо националът да бъде пратен чартърен в клуб от втора дивизия. " Каляри " към момента не е завършил селекцията си за новия сезон и не е ясно дали няма да притегли още нападатели. Вчера клубът от Сардиния публично си върна звездата Раджа Наинголан. Халфът мина в " Каляри " чартърен, откакто " Интер " не го включи в състава си за новия сезон. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР