Левски е най-доминиращият отбор в световен мащаб срещу съперниците си

...
Левски е най-доминиращият отбор в световен мащаб срещу съперниците си
Коментари Харесай

Левски изпревари Байерн и ПСЖ, стана най-доминиращият отбор в света!

Левски е най-доминиращият тим в международен мащаб против противниците си на национално равнище от началото на сезон 2023/2024. Това демонстрират данните от 69 шампионати, систематизирани от швейцарската компания за футболни проучвания CIES Football Observatory.
 Вижте филмовия откъс на кино лентата за Гунди
Вижте филмовия откъс на кино лентата за Гунди

Готов е!

В изследването са взети под внимание четири критерия - отправени удари, удари от наказателното поле, сполучливи подавания и сполучливи подавания в последната третина пред вратата на противника, като данните са от изиграните дуели доникъде на септември.

Левски е водач в класацията със междинен коефициент от 3.31 от първите си девет срещи от efbet Лига, а на второ място в класацията е българският първенец Лудогорец с 3.26 от 7 мача. Трети е сръбският гранд Цървена звезда с 2.99 от 6 дуела.

Топ 10 допълват Олимпиакос (Гърция) с 2.90, Фейенорд (Нидерландия) с 2.78, Байерн Мюнхен (Германия) с 2.63, Бешикташ (Турция) с 2.62, Наполи (Италия) с 2.56, Пари Сен Жермен (Франция) с 2.53 и ПСВ Айндховен (Нидерландия) с 2.39.

В класацията единствено за българските тимове трети надалеч обратно е Черно море с 1.41, четвърти е ЦСКА с 1.37, а пети е водачът в Първа лига Локомотив Пловдив с 1.32.
 Снимка 635465
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР