Левски е длъжен да потърси реванш от ЦСКА 1948 и

...
Левски е длъжен да потърси реванш от ЦСКА 1948 и
Коментари Харесай

Мъри: Мачът утре ще покаже дали сме претенденти за титлата

Левски е задължен да потърси реванш от ЦСКА 1948 и да победи противника си, с цел да потвърди, че е кандидат за освен това от присъединяване в евротурнирите, съобщи Станимир Стоилов преди мача от efbet Лига в събота. Той е плануван за 17:30 на " Герена ".

" Не чакам огромна разлика от първия мач. Очаквам тя да бъде в резултата. В първия дуел загубихме, макар че играхме с 10 индивида цяло второто полувреме. Надявам се на следващия ден да играем на положително равнище, с нашия жанр и да победим ", сподели той.

" ЦСКА 1948 израсна доста тази година, победи нас и направи еднакъв с хегемона Лудогорец. Играят добър футбол и най-малкото подценяване ще бъде съдбовно. Всички тимове в челото имат шансове, само че въпросът е да имат неизменност в резултатите. При нас сега няма. Затова мачът на следващия ден е значим - с цел да забележим дали сме кандидати за купата, или за евротурнирите.

" Надявам се футболистите ни да желаят реванш. Всичко друго ще бъде несериозно. След като сме изгубили от тях, би трябвало да потърсим реванш още на следващия ден! "

Нападателят Ивелин Попов сигурно ще пропусне идващите два мача на Левски, в това число този в събота, само че бранителят Хосе Кордоба най-вероятно ще бъде разполагаем на Стоилов.

" Ивелин при всички положения няма да играе против ЦСКА 1948 и Черно море. Няма да отсъства за дълъг интервал, само че още един централен нападател излиза. Не можем обаче да се оплакваме, би трябвало да заместим отсъстващите. Кордоба през днешния ден ще тренира и в случай че няма проблеми, ще вземе присъединяване в мача ", сподели още той.

Стоилов към този момент и тематиката с шефа на съдиите Виктор Кашай, който е подложен на критика от множеството клубове от efbet Лига, в това число и от Любослав Пенев от ЦСКА 1948.

" Моето персонално мнение е, че Кашай не е казусът на българския футбол. Проблем са клубовете и хората, които злоупотребяват с власт. Трябва да търсим казуса в съдии, които пробват да угаждат на някого и в клубовете, които пробват да им въздействат. Ако това спре, грешките ще бъдат по-малко ", съобщи Стоилов.

" Има обаче разлика сред неточност и нагла неточност. Това може да се реши, в случай че клубовете се оттеглен и извърнат по-голямо внимание на играта си, а съдиите спрат угодничеството си към избрани клубове ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР