Левски е далеч от драматичното състояние, в което се намираше

...
Левски е далеч от драматичното състояние, в което се намираше
Коментари Харесай

Левски стопи дълговете с 50%, пести и от зимни сделки

Левски е надалеч от трагичното положение, в което се намираше при започване на 2019 година Тогава клубът беше на минимална крачка от банкрута, претрупан с ужасяващи отговорности след интервала на Спас Русев отпред. Сега обаче задълженията са понижени с към 50% от новото управление, написа вестник "Тема Спорт ".

Когато новите мощни хора на "Герена " влязоха във притежание през януари се говореше за дължими суми от порядъка на над 30 млн. лева Според източници на изданието от клуба, световната задлъжнялост, откакто новото управление закупи акциите, е намаляла с повече от два пъти. И "сините " нямат терзания да влизат в договаряния с контрагенти и снабдители.

В Левски все още няма никакво закъснение на месечните хонорари и това е за пръв път от доста притежатели на клуба обратно във времето. И това е на фона на регулярните вноски на разнообразни по тип и размер отговорности.

Ръководството обаче ще понижи доста размера на бюджета за зимна селекция и луди пари за прехвърляния няма да се заплащат, макар все по-ясното закъснение от Лудогорец като равнище на играчите, а оттова и на тима.

Твърде евентуално е "сините " да натиснат на летния пазар следващата година, само че дали тогава ще се вложат много пари за нови качествени играчи, ще се реши след това в края на шампионата. На "Герена " чакат отчети от треньорите и скаутите в дълготраен проект и няма да се притеглят футболисти, които са препоръчани от сътрудници в последния миг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР