Левски е близо до привличането на исландския защитник Холмар Ейолфсон,

...
Левски е близо до привличането на исландския защитник Холмар Ейолфсон,
Коментари Харесай

Само в ТОПСПОРТ: Левски се подсилва с исландски национал

Левски е покрай привличането на исландския бранител Холмар Ейолфсон, разбра ТОПСПОРТ. Той е въпросният защитник, който Делио Роси желае да притегли на " Герена ".

В момента високият близо 190 см. централен бранител е част от състава на Макаби (Хайфа), а преди този момент е изиграл три сезона в Розенборг. През 2008 година е притеглен в британския Уест Хем, само че не съумява да изиграе нито един мач, въпреки че прекарва в лондонския клуб 3 години, в които е преотстъпван на тимове от по-ниските дивизии в Англия.

След несполучливия престой на Острова се насочва към Германия, където съумява да се утвърди в Бохум. В първите си две години се подвизава във втория тим, само че по-късно изкарва три сезона като част от първия състав, в който изиграва 45 мача и бележи 1 гол.

Най-силният интервал на футболиста е в Розенборг - играе 65 мача, в които отбелязва 3 гола. През 2012 година е извикан в националния тим на Исландия, а до този миг е изиграл 6 мача за държавния отбор. Преди това минава през всички гарнитури на страната.

 Обрат в селекцията на Левски, нови две попълнения на
Обрат в селекцията на Левски, нови две попълнения на " Герена "!

Защитник и крило идват в тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР