Левски е близо до привличането на две нови попълнения. Такива

...
Левски е близо до привличането на две нови попълнения. Такива
Коментари Харесай

Левски е близо до привличането на двама бранители

Левски е покрай привличането на две нови попълнения. Такива уверения е получил треньорът Славиша Стоянович от притежателя на " сините " - Наско Сираков.

Най-близо до трансфер е задграничен централен бранител. Ако всичко по договарянията е наред, той би трябвало да се обвърже с клуба през днешния ден или на следващия ден. Левски се приближава и до автограф с краен защитник. За подобен от „ Герена “ още веднъж оглеждат задграничния пазар. Засега в проектите на Стоянович не влиза привличането на българин.

Стоянович упорства общо за четири попълнения. След като бъдат взети централен бранител и бек, сърбинът със словенски паспорт желае още един краен бранител, както и нападателен халф. Причината е, че не се знае по кое време ще може да употребява близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които се възвръщат от травми. Ако Левски продаде Найджъл Робърта, може да се наложи и взимането на още един нападател. Засега обаче от „ Герена “ не се оглеждат за подобен, защото нидерландецьт по-скоро ще остане в състава за пролетния полусезон.

До момента Левски притегли двама нови. Това са вратарят Звонимир Микулич и централният бранител Ребин Сулака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР