Левски допуска прекалено много голове и затова не е шампион,

...
Левски допуска прекалено много голове и затова не е шампион,
Коментари Харесай

Ако "Левски" пускаше по-малко голове, щеше да е шампион

" Левски " позволява прекомерно доста голове и по тази причина не е първенец, счита краткотрайният ментор на отбора Георги Тодоров.

" Ако видите класирането, не е обикновено " Левски " да позволява 37 гола. Ако позволяваме попадения в нашата врата колкото " Лудогорец " (б.р. - 19 гола) и " ЦСКА-София " (17), щяхме да сме първенци най-малко с 3-4 точки разлика. Имаме сериозен проблем в отбрана, вършим груби неточности ", добави той.

Тодоров предупреди, че на баража против " Етър " за място в шампионата Лига Европа, може да стане всичко и " сините " би трябвало да бъдат доста деликатни. Двубоят е през днешния ден от 20 ч. на ст. " Георги Аспарухов ".

" Етър " е порядъчен тим и въобще не считаме, че ще ни бъде елементарно. Затова ние би трябвало да играем нападателно, с цел да не им даваме да владеят топката. Надявам се да не бъркаме в отбрана, където имаме проблем. Това е бараж и всичко може да стане. А и не считам, че " Етър " ще се прибере и единствено ще се пази. Спомнете си в мача на “Герена ” (б.р. - 2:1 на 8 декември) какво държание имаше този тим - през първото полувреме те имаха самодейността. Това не трябва да се позволява в баража ", посочи Тодоров. 

Той приказва и за кадровите проблеми, като изрази вяра всичките му съществени футболисти да са на линия. " Хали Тиам до през вчерашния ден не тренираше, има проблем с коляното Станислав Костов и това пречи в подготвителния развой. Нормално да не е в оптимална форма, само че се надявам да покаже най-хубавото от себе си в последния мач и да помогне на тима да завоюва баража ", добави експертът.

Според него непрестанните информации и спекулации за прехвърляния в " Левски " не действат добре на ситуацията в отбора.  " По-добре да се класираме за Лига Европа, с цел да може да бъдем в мощна позиция (б.р. - за привличането на футболисти) ", додаде Тодоров.

На мача се чака на трибуните на " Георги Аспарухов " да има към 15 000 фенове. Тези от Велико Търново най-вероятно ще са към 500, откакто управлението на " Етър " им обезпечи безплатен превоз с рейсове до София.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР