Левски да окаже подкрепа и солидарност към Украйна заради руската

...
Левски да окаже подкрепа и солидарност към Украйна заради руската
Коментари Харесай

Нойзи призова: Левски да играе в цветовете на Украйна

Левски да окаже поддръжка и взаимност към Украйна поради съветската военна инвазия в мача против ЦСКА посредством екип, в който към изконното за емблематичния български футболен клуб синьо бъде прибавено жълто. Така цветово ще се получи украинското знаме.

Предложението даде някогашният член на Управителния съвет на “сините” Ивайло Цветков - Нойзи.

“Всеки би трябвало да си направи въпросния цивилизационен избор. Да се заеме позиция. Не да си слагаме жълто-сини знаменца във фейсбук, а да покажем съответен жест.

Онзиден предложих на управлението на “Левски” в неделя футболистите да излязат със синя фланелка, жълти гащета и жълти чорапи в символ на взаимност с народа на Украйна. Това бих определил като хубав за тези времена жест. Не знам дали ще стане”, показа Цвектов пред Би Ти Ви.

Жълтият цвят доста постоянно в годините е участвал в аварийния екип на левскарите. За този миг обаче ситуацията не е такова.

Затова, с цел да се реализира предлагането на Цветков, би трябвало компанията, която облича отбора от “Герена”, незабавно да направи доставка от нужните жълти къси панталони и чорапи.

Очаква се почитателите и на двата тима да поддържат с транспаранти Украйна в неделя.
Двубоят сред “сини” и “червени” започва в 14,00 часа на Националния стадион “Васил Левски”. Въпреки студеното време и евентуалния снеговалеж има вероятност на оборудването да се съберат близо 20 000 ентусиасти.

“Сините” са в серия от 8 мача без победа в столичния конфликт. Последният им триумф е от февруари 2018 година
ТЕМА преди 20 минути 659 преди 23 минути 173 преди 31 минути 469
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР