Левски би Ботев (Пловдив) с 1:0 в мач от 13-ия

...
Левски би Ботев (Пловдив) с 1:0 в мач от 13-ия
Коментари Харесай

Левски би Ботев, и ВАР помогна

" Левски " би " Ботев " (Пловдив) с 1:0 в мач от 13-ия кръг Първа лига. Победно се оказа попадението на Илиян Стефанов в 21-ата мин. Роналдо центрира отдясно, Илиян Стефанов се промуши зад тила на " жълто-черната " защита и откакто бранителите пропуснаха топката, халфът на " сините " се оказа на отлична позиция на задна греда, с цел да стреля в мрежата.

Ключово за крайния резултат обаче се оказа решение на съдията след интервенция на системата ВАР. Резервата на " канарчетата " Николай Минков вкара страховит гол в 64-ата мин. Той прати топката с бомбен изстрел в горния ляв ъгъл на вратата на Пламен Андреев. След намесата на ВАР и разглеждане на обстановката, съдията Станислав Тренчев реши, че в епизода преди головия шут е имало избутване от страна на Ману против Цунами. Решението, естествено, вбеси щаба на пловдивчани.

Мачът се игра пред към 10 хиляди фенове. Сектор " А " на " Герена " остана затворен поради промененото наказване от мача с ЦСКА. Първоначално от БФС затвориха целия стадион за дуела " Левски " - " Ботев ", само че откакто от " Герена " оповестиха война на Борислав Михайлов, глобата бе понижена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР